Adapt Lugn är nominerad till Årets antistressprodukt

okt 18, 2017 | Nyhet

Adapt Lugn är ett naturligt kosttillskott som bygger på en lång tradition inom folkmedicin och modern klinisk forskning. Den innehåller rogivande örter och medicinalväxter som hjälper kroppen att hantera stress, ända ner på cellnivå.

Hjärtklappning, koncentrationssvårigheter, sug efter socker, ständig trötthet, oro, nervositet och problem med sömnen är några effekter av stress. Stress höjer nivån av stresshormonet kortisol i kroppen, men lagom med kortisol behövs för att vi ska prestera. Om kortisolnivåerna ständigt är förhöjda är det skadligt för kroppen och kan leda till utmattningssymtom.

Adapt Lugn är en antistressprodukt som hjälper dig att minska vardagsstressen, att ha mer känslomässig balans och att varva ner på kvällen. Är kortisolnivån låg vid sänggående blir sömnkvalitén under natten bättre och du vaknar mer utvilad. En störd sömncykel kan leda till en ohälsosam nivå av det naturliga stresshormonet kortisol. Adapt Lugn bidrar till en normal produktion av kortisol och en sömncykel i balans.

Adapt Lugn innehåller rosenrot, schisandra och rysk rot, örter som kallas för adaptogener. Deras främsta egenskap är att de hjälper kroppen att hjälpa sig själv. Adaptogener är en form av antistress-vitamin som ökar uthålligheten, både mentalt och fysiskt, lindrar oro och nedstämdhet, skyddar hjärnan och nervsystemet, vilket förbättrar minne och varseblivning. Adaptogener kan skydda mot de negativa biverkningarna av sömnbrist.

Adapt Lugn bygger på en samverkan mellan adaptogener, pantotensyra och muskelavslappnande magnesium.

Adapt Lugn har blivit nominerad i klassen Årets antistressprodukt under Allt för hälsan mässan i Älvsjö som hålls mellan den 10 och 12 november.

Klicka på länken och rösta på oss: Swedish Health Awards

Röstningen är öppen fram till och med den 30 oktober.

Share This